Innovatie pionier

 

Ondernemers in de wereldwijde tuinbouw staan voor grote uitdagingen. Wetgeving op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en milieu stelt strengere eisen aan de inrichting van klimaat-, water- en energieprocessen. Hoogendoorn speelt in op deze eisen en creëert een duurzame, hoogwaardige totaaloplossing voor elk tuinbouwbedrijf wereldwijd.

Continuïteit in innovatie

Continuïteit in innovatie

In 1974 vond Hoogendoorn 's werelds eerste digitale tuinbouwcomputer uit. Sindsdien zijn we exponentieel gegroeid met nieuwe producten en concepten - we investeren jaarlijks tot 15% van onze omzet in onderzoek en ontwikkeling (R&D). Samen met onze internationale klanten en vooraanstaande universiteiten streven wij ernaar de meest duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. Continuïteit in innovatie heeft geleid tot de ontwikkeling van 's werelds meest geavanceerde klimaatcomputer van dit moment: IIVO. Daarnaast bieden wij een breed scala aan geavanceerde sensoren en bedrijfsregistratiesystemen. U hebt de steun van meer dan 50 jaar ervaring om u de meest rendabele tuinbouwoplossing te bieden die beschikbaar is.

 

Garantie van kwaliteit

 

 

Tuinbouw van de toekomst

 "Met een team van geweldige mensen leggen we de lat voor toekomstgerichte innovatie voortdurend hoger"

"Met een team van geweldige mensen leggen we de lat voor toekomstgerichte innovatie voortdurend hoger"

"Als Innovation Manager is het mijn persoonlijke doel om baanbrekende technologie plezierig te maken. We leggen de lat voortdurend hoger en vinden nieuwe oplossingen met een team van geweldige mensen. Zoals we allemaal weten, zal de klimaatverandering een enorme impact hebben op de groei van gewassen over de hele wereld. Met IIVO bieden we een innovatieve oplossing voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in de gecontroleerde tuinbouw."

 

- Ron Saris, Innovation Manager

Verhalen over klantinnovatie

Sitemap