Maximaal resultaat


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het maximale uit hun Hoogendoorn producten kunnen halen. Daarom hechten wij veel waarde aan kennisdeling. Wij bieden u niet alleen de tools, maar ook de knowhow om uw bedrijf maximaal te laten renderen, met een efficiënt gebruik van voedingsstoffen, water en energie. Daarom delen wij onze expertise en uitgebreide kennis over klimaatbeheersing, irrigatiestrategie, energieoptimalisatie en plantenfysiologie met telers. Zo kunnen telers de groeiomstandigheden voor hun gewas optimaliseren om maximale winst te behalen. De focus ligt hierbij op groei: het vergroten van kennis om het maximale resultaat te behalen.

 

Wij bieden deze kennis aan via ons klantenportaal Hoogendoorn Online, e-learning platform Hoogendoorn AcadeMe, trainingen en onze whitepapers.

Hoogendoorn Online
Hoogendoorn AcadeMe

Hoogendoorn AcadeMe

Hoogendoorn AcadeMe is ons e-learning platform dat toegang biedt tot een interessant aanbod van producttrainingen en inzicht in de nieuwste ontwikkelingen. Het doel is het versnellen van kennis en vaardigheden van telers wereldwijd.

Voor wie?

Het e-learning platform Hoogendoorn AcadeMe is voor onze klanten, partners, teeltadviseurs en medewerkers.

 

Hoogendoorn AcadeMe

Trainingen
Whitepapers

Whitepapers

De afgelopen jaren hebben we vanuit Hoogendoorn verschillende whitepapers geschreven. Whitepapers gericht op specifieke onderwerpen, waarbij de klimaatcomputer, data of Plant Empowerment een essentiële rol speelt.

 

Vragen?

 

 

Trainingsondersteuning aanvragen


Wij helpen u graag om met vertrouwen te groeien. Gebruik het onderstaande formulier

Recente projecten & nieuws

Sitemap