Hoogendoorn is ISO 27001, ISO 9001, HortiQ- en UL gecertificeerd

 

Elk jaar investeren we 15% van onze omzet in de ontwikkeling van innovatieve producten. Onze R&D-afdeling werkt nauw samen met klanten en vooraanstaande universiteiten over de hele wereld. Bij Hoogendoorn zijn onze duurzame en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen voorzien van geavanceerde technologieën die voldoen aan strenge internationale kwaliteitsnormen.

Informatiebeveiliging

Een onderwerp als informatiebeveiliging nemen we uiterst serieus. We zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van gegevensbescherming en -veiligheid. Ons IIVO-systeem is uitgerust met een 24/7 back-upfunctionaliteit om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn bij ons. We blijven toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen voor gegevensbescherming en veiligheid, zoals bevestigd door onze ISO 27001, ISO 9001 en HortiQ certificeringen. Deze internationaal erkende standaarden bevestigt dat ons managementsysteem voldoet aan alle normen voor informatiebeveiliging, wat de vertrouwelijkheid, integriteit, continuïteit en beschikbaarheid van informatie binnen onze organisatie waarborgt.

Kwaliteitsmanagement

Duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan centraal in onze innovaties bij Hoogendoorn. De systemen hebben een lange levensduur dankzij het gebruik van zeer duurzame industriële hardware. Bovendien kunnen al onze systemen eenvoudig worden geüpgraded met de nieuwste software, wat onze automatiseringsoplossingen tot een langetermijninvestering met een hoog rendement maakt. We zijn ISO 9001- en HortiQ- om de consistente kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Toonaangevend in kwaliteit in de tuinbouw met de HortiQ-certificering

HortiQ is een onafhankelijk en betrouwbaar kwaliteitscertificaat dat de zekerheid biedt dat al onze producten zijn geproduceerd volgens strenge technische eisen en voldoen aan internationale normen.

Sitemap