Over ons

Hoogendoorn Growth Management is opgericht in 1967, als klein technisch installatiebedrijf. In 1974 introduceerden we onze allereerste digitale tuinbouwcomputer, de TUCO. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde innovator in tuinbouwautomatisering. Hoogendoorn heeft de meest geavanceerde procescomputers geproduceerd die bijdragen aan een duurzame omgang met water, klimaat en energie. Met een partnernetwerk verspreid over elk continent ondersteunen onze getrainde specialisten alle klanten met deskundige productadviezen, trainingen en het verlenen van service.

Bedrijf

Bedrijf

Gesteund door geschiedenis, gedreven door innovatie. Hoogendoorn Growth Management is met meer dan 50 jaar ervaring één van 's werelds toonaangevende innovators op het gebied van tuinbouwautomatisering. Hoewel onze geschiedenis diep geworteld is in Nederland, is Hoogendoorn internationaal actief in meer dan 100 landen. Hoogendoorn heeft veel van de systemen ontwikkeld die nu als industriestandaard worden beschouwd, waaronder IIVO en iSii. Het doel is niet alleen in technologieën te excelleren, maar ook in klantondersteuning en training. We werken met tuinders in elke klimaatzone met de meest uiteenlopende gewassen om een efficiënte en duurzame toekomst voor de tuinbouw te realiseren. De relatie met onze klanten staat telkens weer voorop.

Innovatiekracht
 Onze visie

Onze visie

Hoogendoorn Growth Management maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in wetenschap en technologie om het volledige potentieel van de tuinbouw te ontsluiten. Als 's werelds meest innovatieve producent van tuinbouwautomatisering helpen wij telers hun gewassen en winst te maximaliseren met minimale middelen. Ons doel is eenvoudig - slimmer groeien voor een duurzamere toekomst.

Onze missie

Onze historie

"Bij Hoogendoorn gebruiken we data en technologie om het volledige potentieel van de tuinbouw te ontsluiten."
Onderdeel van de Batenburg Groep

Onderdeel van de Batenburg Groep

Samen met 12 andere sterke, zelfstandig gepositioneerde bedrijven maakt Hoogendoorn deel uit van Batenburg Techniek. Het technologiebedrijf Batenburg Techniek werkt met meer dan 1200 collega’s aan een duurzamere toekomst, met als uitgangspunt 'Smarter focus. Brighter tomorrow.’

Batenburg rust haar klanten uit voor een betere toekomst door het leveren van geautomatiseerde en gestroomlijnde oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van slimme componenten. Collega's bij Batenburg zetten hun talenten op het gebied van energietransitie en digitalisering dagelijks in om klanten te helpen hun concurrentievoordeel te behouden, nu en in de toekomst.

Hoogendoorn is ISO 27001, ISO 9001, HortiQ- en UL gecertificeerd

 

Ons ESG beleid

Het ESG-beleid (Mileu, Maatschappij en Bestuur) speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. Wij hebben een A-rating GSES duurzaamheidscertificaat behaald op basis van de 5 pijlers van duurzaamheid;

 

 

 

Onze partners

Wij werken nauw samen met onze partners aan duurzame tuinbouwoplossingen die toegevoegde waarde leveren aan uw gewasproductie en winst. Dankzij ons wereldwijde partnernetwerk zijn wij in staat om op maat gemaakte, duurzame oplossingen van betrouwbare kwaliteit te leveren aan elk tuinbouwbedrijf. Vind uw lokale partner op onderstaande kaart.

Carrière

Carrière

Onze getalenteerde en toegewijde collega's over de hele wereld werken met trots aan duurzame automatiseringsoplossingen voor tuinbouwondernemers. Wij bieden ons team een uitdagende carrière - met een groot gevoel van verantwoordelijkheid en steun voor elkaar.

Er zijn volop geweldige mogelijkheden bij Hoogendoorn, van starters tot ervaren professionals.

Grow the future with us

Sitemap