Powered by our people

 

Onze getalenteerde en toegewijde collega's over de hele wereld werken met trots aan duurzame automatiseringsoplossingen voor tuinbouwondernemers. Wij bieden ons team een uitdagende carrière - met een groot gevoel van verantwoordelijkheid en steun voor elkaar. Hoogendoorn is altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die uitgedaagd willen worden om de wereld te veranderen. Wij bieden je een uitdagende baan met een concurrerend goed salaris dat meegroeit met je ontwikkeling. Ook draag je direct bij aan een duurzamere wereld door onze producten die helpen bij het wereldwijde voedselprobleem. ‍

 

Vacatures

 

 


Vragen over onze vacatures?

Uitdaging & kans

Hoogendoorn is altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die uitgedaagd willen worden om de wereld te veranderen. Wij bieden je een uitdagende baan met een concurrerend goed salaris dat meegroeit met je ontwikkeling. Ook draag je direct bij aan een duurzamere wereld door onze producten die helpen bij het wereldwijde voedselprobleem. ‍


Open organisatiecultuur

Onze collega's werken nauw met elkaar samen. Ze hebben een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Ze steunen elkaar, wat resulteert in een leuk en inclusief werkklimaat. Onze teams bestaan uit collega's van verschillende nationaliteiten en verschillende achtergronden, wat ons tot een gevarieerd en inclusief bedrijf maakt.

Leren & ontwikkelen

Werken bij Hoogendoorn betekent dat er ruimte is voor eigen inbreng en zelfontplooiing, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. We hebben weinig managementlagen, dus de verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie.

 

Flexibiliteit waar je werkt

Wij bieden onze collega's de flexibiliteit om het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden een waar-je-werkt-budget: zowel een reiskostenvergoeding of een NS-Businesskaart, als een thuiswerkvergoeding.

 

Personeelsvereniging

Een geweldige personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert met alle leden.

Werken met trots

Werken met trots

Onze getalenteerde en toegewijde collega’s over de hele wereld werken met trots aan duurzame automatiseringsoplossingen voor tuinbouwondernemers. Wij bieden ons team een uitdagende carrière - met een groot gevoel van verantwoordelijkheid en steun voor elkaar. Werken bij Hoogendoorn betekent ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk.

Een team met een missie

 

 

Ons sollicitatieproces

 

 

Ons HR team

Ons HR team

Wij hechten veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Niets is belangrijker dan motiverende, inspirerende en leuke collega's!

Wij, Kim en Evert vormen het HR-team van Hoogendoorn Growth Management. Onze dagelijkse taken bestaan uit het vinden van nieuwe collega's, alle aspecten van arbeidsvoorwaarden en personeelsfeesten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor allerlei vragen (persoonlijk en organisatie gerelateerd).

 

Grow the future with us

Sitemap