Peter Hoppenbrouwer - Sales Support

"Iedereen is gelijk in elke functie. Deuren staan altijd open om vragen te stellen of te overleggen."

Ik ben in 1992 begonnen als stagiair installatiedienst bij Hoogendoorn. Mijn directe leidinggevende was Henk Hoogendoorn zelf. Hier heb ik toen heel veel van geleerd. Ik reed in deze tijd al op een eigen bus. Aan het eind van mijn stage kreeg ik een vaste functie aangeboden. De eerste 8 jaar ben ik toen installatiemonteur geweest in de buitendienst. Dit was voornamelijk voor Nederland maar ook af en toe in het buitenland. Na deze tijd heb ik een binnenfunctie gekregen als calculator installaties, vervolgens ben ik na de verkoop van de installatiedienst naar de sales support gegaan.

Het leukste aan mijn baan is om nieuwe partners te helpen met het maken van offertes voor Hoogendoorn. De grote complexe aanbiedingen zijn altijd een hele leuke uitdaging om te maken, zeker als het daarna een order wordt.

Ik vind de Hoogendoorn organisatiecultuur een vrij open organisatiecultuur. Iedereen is gelijk in elke functie. Deuren staan altijd open om vragen te stellen of te overleggen.

Het contact tussen collega's is altijd goed en gezellig. Naast het werk gaan we regelmatig op de vrijdag mountainbiken met een aantal collega’s op het parcours bij Polderpoort.

Ik ben regelmatig trots op mijn werk als ik zelf contact heb gehad met verschillende partijen om een groot project uit te rekenen en dat deze vervolgens een daadwerkelijke order wordt.

Verder ben ik trots dat ik mee mocht helpen met het nieuwe calculatiesysteem. Dat ik trainingen kan geven aan de partners is ook iets waar ik trots op ben.

Sitemap