Daisy van Veldhoven - Learning & Development Specialist

"Ik leer bijna iedere dag weer nieuwe dingen."

Voordat ik bij Hoogendoorn terecht kwam, heb ik eerst de PABO gedaan, en daarna de master onderwijswetenschappen. Tijdens mijn masterstage heb ik kennis gemaakt met onderwijs op de werkvloer. Dit vond ik leuker dan voor de klas staan, dus ben ik vervolgens op zoek gegaan naar een onderwijskundige baan in het bedrijfsleven. Zo kwam ik de vacature voor ‘E-learning Specialist’ tegen bij Hoogendoorn. Ik ben opgegroeid tussen de kassen dus het leek mij een mooie kans om op deze manier bij te kunnen dragen aan het verbeteren van de tuinbouw. Recentelijk heb ik een nieuwe titel gekregen binnen Hoogendoorn, namelijk Learning & Development Specialist. Nu ben ik niet alleen meer verantwoordelijk voor e-learning, maar ‘learning’ in het algemeen: hoe delen wij onze kennis en leiden wij klanten, partners en nieuwe collega’s zo goed mogelijk op.

Het leukste aan mijn baan vind ik het contact met verschillende collega’s (ook van de buitenlandse kantoren) en het steeds opnieuw verdiepen in andere tuinbouw gerelateerde onderwerpen. Ik leer bijna iedere dag weer nieuwe dingen. Daarnaast waardeer ik de afwisseling in mijn werk. Zo ben ik medeverantwoordelijk voor het schrijven van de release notes, verzamel en verwerk ik de tekst voor de e-learnings, maar denk ik ook na over hoe we onze kennis kunnen delen met klanten, partners en collega’s, en hoe wij deze verschillende doelgroepen van de juiste training kunnen voorzien.

Binnen Hoogendoorn heerst er geen zwaar heersende hiërarchie, wat erg fijn is. Iedereen heeft respect voor elkaar en gaat op een positieve manier met elkaar om. Iedereen loopt bij elkaar binnen, niet alleen werk gerelateerd maar ook voor een praatje. Dat is erg gezellig

Het contact met mijn collega’s is goed, ik maak regelmatig een praatje met collega’s en in de pauze lopen we gezellig een rondje. Buiten werktijd kom ik wel eens collega’s tegen, omdat we met dezelfde mensen omgaan of bij elkaar in de buurt wonen.

Ik ben het meest trots op mijn werk wanneer klanten, partners of collega’s laten weten hoe blij ze zijn met een e-learning of andere content zoals de release notes. Dit kan persoonlijk zijn, maar ook in de evaluatie aan het einde van de e-learning. Want daar doe ik het uiteindelijk voor, om hen verder te helpen.

Sitemap