Kevin Kleijwegt - Project Engineer

"Door een combinatie van projecten, ontwikkelingen aan het partnerplatform en de offertetool en mijn hardware werkzaamheden doe je geen week hetzelfde."

Sinds dat ik me kan herinneren werkt mijn vader al met Hoogendoorn klimaatcomputers. Hierdoor ging ik vaak mee in het weekend met zijn storingsdiensten waardoor ik in aanraking kwam met Hoogendoorn. Tijdens de zoektocht naar een stage voor mijn opleiding was de keuze vrij eenvoudig om bij Hoogendoorn te kijken wat er mogelijk was. Zodoende binnen gekomen en nooit meer weggegaan!

De afwisseling qua werk en de collega’s maakt mijn baan de leukste. Door een combinatie van projecten (in het buitenland),  ontwikkelingen aan het partnerplatform, de offertetool en mijn hardware werkzaamheden doe je geen week hetzelfde. Daarnaast zit er een bak aan ervaring bij Hoogendoorn waar ik de afgelopen jaren enorm veel van heb kunnen leren. Deze ervaring zorgt er voor dat ik mezelf iedere week verder ontwikkel binnen dit bedrijf. 

Hoogendoorn is een laagdrempelige organisatie waarbij je veel met de directe collega’s optrekt. Er is veel vertrouwen vanuit het management en je kunt je projecten op je eigen manier vormgeven. Voor de een is dit meer vanuit huis, voor de ander is dit meer op locatie. Die vrijheid maakt het enorm leuk. Als je ergens tegenaan loopt is er altijd wel iemand in de buurt en heb je altijd rugdekking vanuit het team.

Hoewel er binnen Hoogendoorn mensen werken van alle leeftijden is er een leuke mix van “ouderwets” bowlen voor iedereen en feesten zoals Oktoberfest voor de jongere garde. Een aantal collega’s zijn ook oude bekenden van de middelbare school, waardoor je elkaar op de feestweken tegenkomt. Leuk om te zien is ook dat andere collega’s aansluiten om samen een biertje te doen buiten werktijd.

Ik ben het meest trots op de glimlach bij een klant na een nieuw IIVO installatie. Zeker als je wegloopt met de groente of bloemen van de tuinder onder je arm.

Daarnaast ook de feedback van collega’s en partners over bijvoorbeeld de offertetool en de PartnerWiki. Zelf overtuigd zijn van je idee is 1 ding, maar het gaat pas leven als andere mensen die mening met je delen.

Iets wat collega’s wellicht niet over mij weten is dat ik momenteel bezig ben met een cursus Spaans! Hoewel ik geen talenknobbel heb, vind ik het wel leuk om meerdere talen te kunnen spreken. Uiteindelijk is alles mogelijk. Zolang je er maar genoeg tijd in steekt.

Sitemap