Remco Duijverman - Product Owner

"De introductie van onze procescomputer de IIVO is een mijlpaal waar ik erg trots op ben."

Tijdens mijn studie bedrijfskunde deed ik als HRM-stagiair bij Hoogendoorn een onderzoek naar medewerkers in de techniek en ik heb toen kennis gemaakt met verschillende disciplines binnen de organisatie. Ik vond de development afdeling ontzettend interessant en ben daar toen gaan afstuderen. Na mijn studie ben ik mij naast development ook meer gaan verdiepen in tuinbouw en techniek. De combinatie van die drie gebieden is ontzettend leuk en leerzaam. Dat is één van de redenen waarom ik al 10 jaar bij Hoogendoorn werk.  

Ik ben de spil tussen Development, Sales, Customer Service en het Management. Daarnaast heb ik regelmatig contact met onze partners en eindklanten. Dat constante schakelen vind ik enorm leuk. Het ene moment ben je met een ontwikkelaar aan het brainstormen over hoe we een nieuwe functionaliteit integreren in ons systeem en het andere moment sta je bij een rozentuin, waar miljoenen rozen worden geteeld om de wensen van de klant door te nemen.

Iedereen is enorm loyaal en heeft het beste voor met de organisatie. Dat zorgt ervoor dat er veel over de inhoud wordt gepraat en er amper conflicten zijn. Ook de interne kennisdeling in deze platte organisatie is ingebed in de Hoogendoorn cultuur. Iedereen tilt elkaar naar een hoger niveau, dat werkt ontzettend prettig.

Bij development organiseren we één keer in de 3 weken een borrel en hobbyen (ontwikkelen) we verder aan ons dashboard, waar we met de nieuwste technieken meer informatie van ons systeem proberen te visualiseren. De combinatie van een borrel maar ook wat leren is ontzettend leuk.

De introductie van onze procescomputer, de IIVO is een mijlpaal waar ik erg trots op ben. Na jarenlang onder de radar aan deze innovatie te hebben gewerkt, was het op 8 oktober 2020 eindelijk zo ver! Het systeem werd ook heel enthousiast ontvangen, dat maakte mij extra trots.

Sitemap