Vereijken Kwekerijen leidt innovatie in de tuinbouw met Intelligent Algorithms

IIVO

 

Vereijken Kwekerijen, een toonaangevend modern bedrijf met zeven locaties verspreid over in totaal 60 hectare, markeert een opmerkelijke verschuiving in de tuinbouwsector. Geleid door een visie van innovatie en efficiëntie, heeft het bedrijf zich gericht op geavanceerde technologieën, zoals intelligente algoritmes, om de productiviteit te maximaliseren en duurzaamheid te bevorderen.

Een van de meest opvallende aspecten van Vereijken's aanpak is de integratie van data-analyse in hun teeltprocessen. Waar voorheen beslissingen voornamelijk werden genomen op basis van intuïtie en ervaring, heeft het bedrijf een ingrijpende verandering doorgemaakt naar een meer feitelijke benadering, ondersteund door geavanceerde analyses en intelligente algoritmes.

"Gevoel zegt mij niets als jonge teler," merkt Stefan Biemans op, teeltmanager bij Vereijken Kwekerijen. "Wij willen aan de hand van data met feiten dingen kunnen onderbouwen om keuzes te kunnen maken." Deze filosofie heeft geleid tot aanzienlijke voordelen, waarbij elke minuut van de teelt optimaal wordt benut dankzij de kracht van intelligente algoritmes.

 

De samenwerking van Vereijken met Hoogendoorn heeft deze inspanningen verder versterkt. Door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Hoogendoorn’s Intelligent Algorithms te omarmen, blijft Vereijken een stap voor op de concurrentie, waarbij elke nieuwe algoritmeontwikkeling nieuwe mogelijkheden biedt om de efficiëntie te verbeteren en de productie te optimaliseren.

Een van de meest opvallende voordelen van deze technologieën is de mogelijkheid om energie te besparen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. Door data-gedreven beslissingen te nemen, kan Vereijken de energie-efficiëntie maximaliseren, wat resulteert in een betere productie bij een gelijkblijvend energieverbruik.

De implementatie van de IIVO en Intelligent Algorithms is voor Vereijken van onschatbare waarde gebleken. Met al een locatie die deze technologieën omarmt, is het bedrijf van plan om ook de andere locaties over te schakelen naar deze geavanceerde algoritmes.

Sitemap