Ontgrendel uw volledige potentieel met IIVO's Intelligent Algorithms

IIVO's Intelligent Algorithms zijn krachtige software. Met slechts enkele instellingen stelt u de meest optimale klimaatstrategie in om te voldoen aan de eisen van uw kas, uw gewas en uw klimaat. 

De algoritmen nemen deze instellingen als uitgangspunt om uw klimaat op microniveau proactief te regelen, rekening houdend met de verwachte weersomstandigheden.

Intelligente voordelen in uw autonome teeltstrategie

Deze software is gemaakt voor vernieuwers, die verder kijken dan hun vakgebied om te groeien. Om het geleerde in te zetten voor het hogere doel. Die ervoor kiezen hun ontwikkelde strategie op een intelligente manier te gebruiken of het systeem te laten werken volgens de principes van Plant Empowerment. 

Met deze unieke teeltmethode worden plantfysiologie en fysica gecombineerd. Hiermee realiseert u een optimale balans van energie, water en assimilaten binnen uw teeltomgeving. Dit leidt tot sterkere, gezondere gewassen die minder gevoelig zijn voor ziekten en plagen.


Finka's productiviteit naar een hoger niveau

Finka besloot deze Intelligent Algorithms te implementeren, waardoor telers continu de door de gewassen gegenereerde gegevens kunnen controleren en analyseren, en realtime informatie en praktische aanbevelingen krijgen 

die hen helpen weloverwogen beslissingen te nemen en daardoor betere resultaten te behalen.

Autonoom telen met Intelligent Algorithms

Als winnaar van de Autonomous Greenhouse Challenge is Hoogendoorn Growth Management koploper op het gebied van autonome teeltsoftware. Door krachtige algoritmes, weersvoorspellingen en plantenfysiologie te combineren, kunt u de beste beslissingen nemen voor uw planten. De continue stroom gegevens die tijdens de teelt wordt verzameld, genereert 

real-time inzichten in de omstandigheden in uw kas en de gezondheid van uw planten. Inzichten die worden gebruikt om kunstmatige intelligentie software en machine learning mechanismen aan te sturen. Zodat u nog slimmer kunt telen.

 

Are you ready to be the future grower
by using IIVO's Intelligent Algorithms? 

Lees meer

  

 

 

 

Intelligent Algorithms in de praktijk

 

 

Een demo boeken

Sitemap