Soepele overgang naar het IIVO-systeem: een succesverhaal bij Kwekerij 't Loo

IIVO

 

Kwekerij ’t Loo, gevestigd in de Lier, heeft met de expertise van Hoogendoorn een vlotte overgang gemaakt van het iSii naar het geavanceerde IIVO-systeem. Door grondige analyse van het oude systeem en het gebruik van de iSii2IIVO-tool konden alle relevante instellingen moeiteloos worden overgenomen, waardoor de overgang soepel verliep.

Hoogendoorn stelt klanttevredenheid centraal, waarbij actieve betrokkenheid bij het opzetten van de gebruikersinterface en beschikbare ondersteuning zorgen voor direct profijt van het nieuwe systeem voor de klant. Met de succesvolle integratie van het IIVO-systeem, ondersteund door onze service engineer, zijn klanten volledig voorbereid op de toekomst.

De IIVO staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en heldere rapportage, waardoor klanten een duidelijk beeld krijgen van de gerealiseerde waarden. "Wij zijn tevreden als de klant direct al profiteert van het nieuwe systeem. Dat hij al gelijk door heeft van 'dit is gemakkelijk, dit is fijn werken ten op zichte van het vorige systeem.'" benadrukt Jorn de Brabander, een van onze service engineers en IIVO specialist.

Sitemap