Kennis & Expertise

Wij vinden het belangrijk om onze uitgebreide kennis en expertise met u te delen over alles wat te maken heeft met klimaatregeling, energieoptimalisatie, watermanagement en plantengroei. Met cursussen, workshops en masterclasses helpen wij u om effectief gebruik te maken van onze innovatie en duurzame technologie. Ook actuele ontwikkelingen in de tuinbouwsector komen aan bod. Hiervoor werken wij nauw samen met gerenommeerde universiteiten, onderzoekscentra en hoogwaardige ketenpartners. Door kennisdeling kunt u uw gewas zo goed mogelijk laten groeien en maximaal rendement uit uw productie halen.

 

Opleidingsmogelijkheden

Wij verzorgen (maatwerk)trainingen bij ons op kantoor, in-company of online via een webinar. Onze cursussen, workshops en masterclasses zijn inclusief lesmateriaal en lunch. Alle prijzen zijn exclusief BTW; prijzen onder voorbehoud.

Onze medewerkers informeren u graag over alle trainingsmogelijkheden. 
Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen verzorgen onze adviseurs de meest geschikte training voor u en uw personeel. Neem contact met ons op via +31 (0)10 460 80 80.

 

Start uw trainingstraject

Quick Start Cursus
Webinars

Webinars

Op vaste dagen van de maand worden webinars georganiseerd. Op de eerste donderdag van de maand voor IIVO starters, en op de derde donderdag voor gevorderde IIVO gebruikers.

 

Lees meer

Custom Training
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wilt u in contact komen met ons team van trainingsexperts om uw opleidingstraject te beginnen? Of heb je andere opleidingsgerelateerde vragen?

Onze collega's helpen u graag verder!

Contact

Registreer direct

Sitemap