Neem deel aan onze maandelijkse webinars

 

Op vaste dagen van de maand worden webinars gehouden. Op de eerste donderdag van de maand voor IIVO starters, en op de derde donderdag voor gevorderde IIVO gebruikers. Na afloop heeft u een goede indruk van wat de IIVO u biedt , de ‘look en feel’ van IIVO en de vele mogelijkheden vanwege de flexibiliteit van de computer. Als kijker hoeft u niets anders te doen dan 45 minuten te kijken. De twee presentatoren tonen de mogelijkheden. Vragen kunnen via de chatfunctie of microfoon worden gesteld. Deze worden al tijdens de webinar beantwoord, zodat alle kijkers belang hebben bij de gestelde vragen en antwoorden.

Voor wie?

Nieuwe IIVO gebruikers, (teelt)adviseurs en alle overige geïnteresseerden. Hetgeen u heeft zien demonstreren tijdens de webinars kunt u vervolgens in de teeltomgeving gaan toepassen. Hiermee garandeert Hoogendoorn een snelle start en een korte leercurve. Door het juiste in een keer goed te doen bespaart de teler in alle opzichten geld.

Programma

  • Introductie door altijd twee sprekers; het duo zorgt voor interactie en staat garant voor een bevlogen webinar.
  • Logische opbouw waardoor alle essentiële stappen voor het inrichten van de computer en de bediening van de computer ruimschoots aan bod komen.
  • De nieuwste ontwikkelingen op gebied van computerinterface en regelingen worden besproken.
  • Bij de gevorderde webinar, op de derde donderdag van de maand komen actuele onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld ‘grillige' buitenklimaatomstandigheden, energie en gewasgezondheid.
  • Samenvatting met links naar tips, releases en eerdere opnames via ‘Hoogendoorn Online’.
  • Start om 11:00 uur voor Nederlands en om 9:00 uur en om 15:00 voor Engelstalig

Waarom deze webinars?

  • Geen reistijd en lukt het even niet om live te kijken dan hebben we de eerdere opname voor u beschikbaar.
  • Kortdurende sessie van 45 minuten die u dezelfde week al terugverdient vanwege de vele praktische toepassingen die behandeld worden.
  • De opleiding van nieuwe medewerkers, (junior)telers kan door de teler uit handen worden gegeven aan Hoogendoorn. Wij doen het graag.

Wat kost het?

Niets en bovendien hoeft u niet vooraf aan te melden. Zodra u over een gebruikersaccount voor de IIVO beschikt, wordt u via email herinnerd aan de geplande webinars. De link naar het webinar is beschikbaar op aanvraag. 

Sitemap