Wereldwijde duurzame oplossingen

 

Hoogendoorn neemt verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij doen dit door wereldwijd duurzame oplossingen te leveren die maximale winst op groei realiseren met minimaal gebruik van hulpbronnen zoals water, voedingsstoffen en energie.

 

Visie op duurzaamheid

Visie op duurzaamheid

Hoogendoorn Growth Management maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in wetenschap en technologie om het volledige potentieel van de tuinbouw te ontsluiten. Als 's werelds meest innovatieve producent van tuinbouwautomatisering helpen wij telers hun gewassen en winst te maximaliseren met minimale middelen. Ons doel is eenvoudig - slimmer groeien voor een duurzamere toekomst.

Environment, Social & Governance beleid
 Impact en rapportage

Impact en rapportage

Impact

De grootste bijdrage van Hoogendoorn aan duurzaamheid ligt in de impact die onze producten, onze kennis en onze partnerships kunnen hebben op het verbeteren van duurzaamheid voor onze klanten. Die impact is veel groter dan onze eigen voetafdruk. Wij evalueren onze prestaties op 6 van de 17 Sustainable Development Goals en werken aan lange termijn doelstellingen. Wij concentreren ons bij voorrang op projecten die een maximaal effect sorteren.

 

Rapportage

Onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en de voortgang naar onze doelstellingen worden gerapporteerd in het jaarverslag van Batenburg Techniek dat hier beschikbaar is.

Sustainable Development Goals

 

Hoogendoorn Growth Management zet zich sterk in voor duurzaamheid door een positieve impact te hebben op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

De doelen waar Hoogendoorn als bedrijf extra aandacht aan geeft zijn:

 

 

 

A-rating duurzaamheidscertificaat voor Hoogendoorn

Het ESG-beleid (Environmental, Social en Governance), ook wel het Mileu, Maatschappij en Bestuur beleid genoemd, speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. Wij hebben het GSES certificaat behaald op basis van 5 pijlers van duurzaamheid;

 

Freerk Visser - Programma Manager Duurzaamheid

 

 

Sitemap