Wereldwijd toegang tot innovatieve software en intelligente algoritmes

Samenwerking Royal Brinkman en Hoogendoorn Growth Management

 

’s-Gravenzande/Vlaardingen – Royal Brinkman en Hoogendoorn Growth Management zijn een samenwerkingsverband aangegaan om telers wereldwijd te voorzien van één van de meest geavanceerde klimaatcomputers. Onder het motto ‘Let’s improve together’ gaan de ambitieuze organisaties zich samen inzetten voor het verder duurzaam ontwikkelen van de mondiale tuinbouwsector. Met de toevoeging van de IIVO processcomputer aan het assortiment van Royal Brinkman wordt het voor een nog grotere groep internationale telers mogelijk te kiezen voor slimme software en geavanceerde hardware om de specifieke behoeften van het gewas vast te stellen en te managen.

De teler van de toekomst bedienen

In lijn met de groeistrategie van Royal Brinkman is de samenwerking bekrachtigd door het zetten van de handtekening. Bas Brinkman, directeur Techniek bij Royal Brinkman: “Deze samenwerking is een mooie stap in de invulling hoe beide organisaties de teler van de toekomst willen bedienen. Het biedt de teler een solide partnerschap met innovatieve producten en adequate service. Door nu ook volledig partner te zijn van Hoogendoorn, breiden we ons assortiment uit en zijn wij nog beter in staat de oplossing te bieden die het beste aansluit bij de behoefte van onze klanten. Bovendien zijn wij in staat wereldwijd de volledige installatie, service en onderhoud te verzorgen.”

Uitbreiding van het internationale partner netwerk

Voor Hoogendoorn Growth Management betekent deze samenwerking een uitbreiding van hun internationale partnernetwerk met een betrouwbare en gerenommeerde partij in de bedekte tuinbouw. “Wij zijn enthousiast over deze vervolgstap in de samenwerking. Hiermee voegen wij een professionele en gespecialiseerde partner aan ons netwerk toe die voor ons internationaal nieuwe deuren kan openen. Door bijvoorbeeld nauw samen te werken met de Royal Brinkman vestiging in Australië, is Hoogendoorn met dit partnerschap daar ook sterker lokaal vertegenwoordigd. Met de IIVO bieden wij de teler de beste technologie in een revolutionair systeem. Klaar voor de toekomst om nog slimmer te telen. Deze samenwerking gaat er zeker toe bijdragen dat we zoveel mogelijk telers wereldwijd hiervan kunnen laten profiteren”, aldus Martin Helmich, CCO van Hoogendoorn Growth Management.

 

Van links naar rechts: Bas Brinkman – Technical Director, Ton van Mil – CEO, Hoogendoorn Growth Management: Angela Luijten – Projectmanager International Business & Strategy, Martin Helmich – CCO and Kevin Spoelder – Team Lead Sales.

Sitemap