Maatregelen tegen het Covid-19 virus

Maatregelen tegen het Covid-19 virus

Door de uitbraak van het COVID-19 virus leven we in turbulente tijden. Een jaar dat in volle vaart begon voor de tuinbouwwereld, lijkt nu een heel ander tijdperk.

Bij Hoogendoorn Growth Management volgen we de situatie nauwlettend. Omdat de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en partners onze eerste zorg zijn, hebben we maatregelen genomen conform de richtlijnen van de het Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu (RIVM) om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. In de eerste plaats hopen we dat u en uw dierbaren in goede gezondheid verkeren.

Ons medeleven gaat uit naar iedereen die geraakt wordt door het virus, of u nu zelf bent geïnfecteerd of een familielid. Onze gedachten gaan ook uit naar de sierteeltsector, die hard geraakt wordt door de lockdown situatie. Maar we mogen niet vergeten dat veel andere sectoren, zowel binnen als buiten de tuinbouw, ook grote gevolgen merken van de uitbraak van het virus.

Gedurende de afgelopen weken hebben we ons op onze medewerkers gericht. Iedereen werkt vanuit huis en we houden nauw contact met elkaar.
Natuurlijk zijn we er voor onze klanten, partners en relaties. We doen er alles aan om u in deze turbulente tijden te voorzien van de best mogelijke service. Onze collega’s zijn nog steeds bereikbaar via e-mail en telefoon. Ook blijft onze helpdesk 24/7 bereikbaar om u waar nodig te ondersteunen. Bezoeken aan buitenlandse projecten zijn niet toegestaan door overheidsregels, maar we blijven nauw contact houden met onze wereldwijde klanten en partners om u te ondersteunen. We hebben aanvullende maatregelen genomen om hulp op afstand te optimaliseren.

Daarnaast is onze consultancy-afdeling beschikbaar om u op verzoek ondersteuning te bieden. Onze online trainings- en consultancy activiteiten gaan door. Ook is ons magazijn open en momenteel ondervinden de leveringen van materialen geen beperkingen. Onze voorraad is nog steeds meer dan voldoende om u de onderdelen te leveren die nodig zijn voor het voortzetten van uw werkzaamheden. Reparaties kunnen ook nog steeds uitgevoerd worden, onze werkplaats is geopend. Als hier in de toekomst iets in verandert, zullen we u hier uiteraard over informeren.

Op deze manier hopen we onze collega’s, klanten en partners veilig te houden en u nog steeds te voorzien van de best mogelijke service en support.
We hopen dat u en uw dierbaren gezond blijven.

Als u vragen of zorgen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

Sitemap