Hoogendoorn lid van Association for Vertical Farming (AVF)

Hoogendoorn lid van Association for Vertical Farming (AVF)

Sinds afgelopen week is Hoogendoorn Growth Management lid van de Association for Vertical Farming (AVF). De AVF is een non-profitorganisatie die zich richt op het leiden en bevorderen van de duurzame groei en ontwikkeling van de vertical farming beweging. Door het bewustzijn te vergroten en stakeholders met elkaar te verbinden willen ze de implementatie van vertical farming bevorderen. Dit doen ze omdat ze geloven dat vertical farming een manier biedt om vers, veilig en voldoende voedsel te telen voor de groeiende wereldbevolking, onafhankelijk van klimaat en locatie. Op deze manier wil de AVF een oplossing bieden in de wereldwijde voedselproductie.

Hoogendoorn is trots om lid te zijn van een organisatie die zo’n belangrijke rol speelt in de indoor farming markt. Binnen de AVF biedt Hoogendoorn telers wereldwijd automatiseringsoplossingen van hoge kwaliteit, zodat zij een optimaal groeiklimaat voor hun gewas kunnen creëren. We streven ernaar om dit te bereiken door middel van het perfectioneren van de balans tussen technologie, genetica en biologie. Met onze automatiseringsoplossingen stellen we telers in staat om hun kasklimaat, irrigatie en energievoorziening te zo efficiënt mogelijk te managen. Hoogendoorn area sales manager Luis Trujillo vat het als volgt samen: “Hoogendoorn wil de vertical farming markt ondersteunen door het delen van kennis, het bouwen van sterke netwerken en het leveren van duurzame, innovatieve en effectieve oplossingen. De enige manier om vertical farming naar een hoger niveau te tillen is door gebruik te maken van de juiste technologie.”

Een voorbeeld van een vertical farming project dat Hoogendoorn automatiseert is Jungle Greens in Portugal. Dit bedrijf teelt kruiden en microgroenten in een vertical farm. Klik hier om meer te lezen over Jungle Greens.

Bezoek de AVF website voor meer informatie over de Association for Vertical Farming: https://vertical-farming.net/

Sitemap