Hoogendoorn op bezoek in het Midden-Oosten

Fouad Ababou (Sales Manager VAE) en Martin Helmich (CCO bij Hoogendoorn Growth Management) maakten een reis door het Midden-Oosten. Zij hadden een geweldig interessante ontmoeting met Lody Embrechts, Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE en Fleur Hoog Antink, Senior Commercieel en Economisch Adviseur op de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE. Na diverse ontmoetingen met onze klanten en partners in het Midden-Oosten bezochten zij ook, als trotse sponsor, het Nederlands paviljoen op Expo 2020 Dubai.

Martin Helmich, Fouad Ababou, Lody Embrechts, Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE en
Fleur Hoog Antink, Senior Commercieel en Economisch Adviseur bij de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE

Expo 2020 heeft zijn deuren geopend. Dit is de eerste Wereldtentoonstelling in deze regio. Meer dan 200 landen en organisaties nemen deel aan dit evenement en natuurlijk doet ook Nederland mee met The Netherlands pavilion. Deze biotoop is een unieke plek waar we door innovatie water, energie en voedsel verenigen en de verbindingen tussen deze drie sectoren laten zien. Nederland kan hier laten zien wat ons land te bieden heeft op het gebied van slimme oplossingen voor deze drie sectoren. Onder de naam; Uniting Water Energy Food zullen diverse bedrijven hun nieuwste innovaties laten zien.

Hoogendoorn Growth Management is er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan deze Biotoop. Wij zijn dé specialist als het gaat om klimaat-, water-, energie- en datamanagement. In het Nederlandse paviljoen staat de IIVO proces computer opgesteld met de nieuwste hightech vision camera technieken die de condities van de planten nauwlettend in de gaten houden.

De kroon op ons werk is dat The Netherlands pavilion de prijs voor het meest duurzame gebouw op de Expo 2020 Dubai heeft gewonnen. Wilt u op de hoogte blijven van The Netherlands pavilion en alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten? Blijf ons volgen!

Sitemap