Hoogendoorn Growth Management introduceert IIVO

IIVO

Connecting nature and technology

Op 8 oktober 2020 heeft Hoogendoorn Growth Management een exclusief lanceringsevenement georganiseerd om haar grootste innovatie tot op heden te introduceren: IIVO. Niet gewoon een nieuwe alles-in-één procescomputer, maar veel meer dan dat. IIVO is een ‘next level’ klimaatcomputer.

Complexiteit vereenvoudigt
IIVO biedt slimme technologieën voor de bedekte teelt. Een combinatie van slimme software en geavanceerde hardware. Dit werkelijk unieke systeem is in staat elke kas te monitoren en aan te sturen. Hierdoor kunt u meer telen, van een hogere kwaliteit met minimaal gebruik van natuurlijke bronnen. Het systeem is niet alleen zeer effectief, maar ook extreem efficiënt en duurzaam, waardoor u maximaal resultaat genereert. Of u nu geboren bent in een kas of nog nooit in een kas bent geweest. Met zelflerende sturingen en geïntegreerde veiligheid, is dit de toekomst van tuinbouw. En de eerste stap naar geautomatiseerd telen.

Moeiteloze groei
IIVO monitort constant en consistent alle aspecten van uw kas, inclusief de klimaatcondities, het watermanagement en het energiemanagement. Maar het systeem kan zo veel meer. Het systeem verzamelt en archiveert data om een compleet, holistisch overzicht van de kascondities te creëren. IIVO kan daarmee ingezet worden als een geavanceerde besturingscomputer om de specifieke behoeften van uw gewas op elk moment vast te stellen.

Gewas-specifieke aanpak
Aan de basis van IIVO liggen de principes van Plant Empowerment: een unieke teeltmethode die plantfysiologie en natuurkunde combineert. Een optimale water-, energie- en assimilatenbalans creëert sterkere, gezondere gewassen die verminderd vatbaar zijn voor ziektes en plagen. Een gewas-specifieke aanpak waarmee uw gewas exact krijgt wat het nodig heeft.

Data Driven Growing
IIVO is ontworpen om de verdere implementatie van data-gestuurd telen mogelijk te maken. Door het combineren van krachtige algoritmes, data van het teeltklimaat en plantfysiologie kunt u de beste beslissingen nemen voor uw planten. De continue stroom van data, verzameld tijdens de teelt, genereert real-time inzicht in de condities in uw kas en de gezondheid van uw planten. Inzicht dat ingezet kan worden om kunstmatige intelligentie en machine learning aan te drijven. Zodat u nog slimmer kunt telen.

Gedreven door innovatie
Zodra IIVO operationeel is worden miljoenen regels code aan het werk gezet om gewas-specifieke inzichten te verzamelen. De software is vanaf nul opgebouwd, door Hoogendoorn. Geen codes uit het verleden, geen tijdelijke oplossingen. IIVO schijnt nieuw licht op het werkelijke potentieel van het telen van gewassen in gecontroleerde omgevingen. De beste technologie, in een revolutionair systeem. Klaar voor de toekomst.

Sitemap