Dukker Tomaten

Work-IT

"Work-IT is in ons bedrijf onmisbaar voor arbeidsregistratie, prestatiecontrole en kwaliteitsbewaking. Onze medewerkers zijn gemotiveerd door het gebruik van het systeem."

Ruud en Aad Dukker, eigenaren van tomatenkas Dukker in Tinte, zijn een van de langste gebruikers van Work-IT. De broers groeiden op tussen de tomaten en namen het bedrijf in 1985 over van hun vader. Inmiddels is het familiebedrijf gegroeid van 1,6 naar 7 hectare, verdeeld over 5 locaties. Sinds enkele jaren werken ze met het managementinformatiesysteem Work-IT. Volgens Ruud is Work-IT tegenwoordig onmisbaar in het bedrijf: "Alle medewerkers gebruiken het systeem en kunnen er in hun eigen taal mee werken."

De belangrijkste aspecten van Work-IT voor Ruud zijn arbeidsregistratie, kwaliteitscontrole en prestatiebewaking. "We waren erg enthousiast over de mogelijkheden van Work-IT en de directe koppeling met de praktijk." Met enthousiaste teams en een manager per locatie wordt gestreefd naar de beste producten. "Onze medewerkers zijn gemotiveerd met het gebruik van het systeem. Ze weten dat ze gemonitord worden en willen daarom presteren." Ruud gebruikt de uren zoals geregistreerd in Work-IT voor zijn financiële maandrapportages. "Work-IT heeft het me makkelijker gemaakt en bespaart me behoorlijk wat tijd."

Sinds kort werken de tomatentelers ook met het planningsprogramma Work-IT. Hier kunnen de uit te voeren werkzaamheden wekelijks en dagelijks worden ingepland. "Momenteel zitten we nog in de verkennende fase, maar we hopen binnenkort van start te kunnen gaan. Dan komt Work-IT terug in alle facetten van ons bedrijf", aldus Ruud Dukker

Feiten

Naam bedrijf
Dukker Tomaten

Teler
Ruud en Aad Dukker

Gewas
Tomaten

Grootte kas
18 ha

Locatie
Tinte, Nederland

Oplossing
Work-IT

Resultaten
Gemotiveerde medewerkers, arbeidsregistratie, kwaliteitscontrole en prestatiebewaking

Sitemap